ДО УКРАЇНИ ПРИЙШЛО ПОХОЛОДАННЯ. ПРОГНОЗ ПОГОДИ НА П’ЯТНИЦЮ ТА ВИХІДНІ

Денна температура становитиме 18-24 градуси.


До України прийшов холодний атмосферний фронт – тож денна і нічна температури знизилися. Сьогодні, 2 червня, вдень буде 18-24 градуси тепла. Опадів не буде. Але очікується сильний вітер.

Про це попереджає синоптик Наталія Діденко, пише ТСН

“Холодне повітря – важке, сильно тисне. Тому спостерігається сильний вітер. Будьте уважними, особливо до паркування автомобілів”, – зазначає синоптик.

Уночі 3 та 4 червня в окремих регіонах буде всього 3 градуси тепла.

“3 та 4 червня у нічні години у Чернігівській, Сумській та Харківській областях температура повітря 3-6 градусів тепла. У Волинській, Рівненській, Житомирській та Київській областях 4-9 градусів тепла”, – попереджає Наталія Діденко.

У суботу, 3 червня, вдень на Півночі, Сході та Заході синоптики обіцяють 17-18 градусів тепла. Там буде хмарно з проясненнями. Про це йдеться в сюжеті програми “Сніданок з “1+1”. У центральному та південному регіонах буде до 20 градусів.

У неділю, 4 червня, в усіх областях, окрім східних, стовпчики термометрів піднімуться вище. 22-24 градуси прогнозують на Півночі, Заході та в Центрі. У південному регіоні повітря прогріється до 26 градусів. Опадів синоптики не прогнозують.

ДО УКРАЇНИ ПРИЙШЛО ПОХОЛОДАННЯ. ПРОГНОЗ ПОГОДИ НА П’ЯТНИЦЮ ТА ВИХІДНІ ДО УКРАЇНИ ПРИЙШЛО ПОХОЛОДАННЯ. ПРОГНОЗ ПОГОДИ НА П’ЯТНИЦЮ ТА ВИХІДНІ Reviewed by Ivan on 10:37:00 Rating: 5