Головне за ніч: "повернення" Криму і надсекретна зустріч Путіна з Трампом

Лавров перейшов на мову залякування через плани України ввести з Росією візовий режим


 Лавров почав лякати Київ через введення віз з Росією

Заява секретаря РНБО Олександра Турчинова про необхідність введення візового режиму з Росією викликало в Кремлі бурхливу реакція. Про такий крок заговорили в Україні після замаху на ветеранів АТО Аміну Окуєву і її чоловіка Адама Осмаєва.

Міністр закордонних справ Сергій Лавров сказав, що в разі введення віз вони в боргу не залишаться перед українською стороною. Він згадав про заборону в'їзду в Україну для російських артистів і додав, що Москва підготує крок у відповідь.

Українцям нагадали правила безвізових подорожей по Європі

З 11 червня вступить в силу безвізовий режим для українців. Але це не скасує основних правил поїздок до Європи.

Українців можуть не пустити в Європу, якщо вони порушать правила переходу кордону або ж не зможуть зрозуміло обґрунтувати мету своєї подорожі. Прикордонники нагадали, що заборонити в'їзд в ЄС можуть в разі порушення європейських міграційних правил. Також перешкодою може стати непідтверджене фінансове забезпечення.

Авіаносець Адмірал Кузнєцов "спалив" пенсії росіян

На модернізацію димлячої гордості російського флоту "Адмірала Кузнєцова" витратять колосальну суму. Але це все одно не зробить його більш сучасним.

Ремонт буде тривалим. На тлі спаду російської економіки, Кремль знайшов фінансування на модернізацію авіаносця. Але ці гроші перенаправлять не з доходів державного бюджету, а змусять заплатити рядових пенсіонерів і громадян.

Путін зустрінеться з Трампом без зайвих очей



Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков анонсував зустріч свого керівника з главою США Дональдом Трампом.

За його словами, президенти можуть зустрітися в Гамбурзі, під час саміту G20. Але про точну дату поки нічого невідомо. У той же час посол США в РФ Джон Теффт зазначив, що ніякої домовленості про переговори не було. Путін і Трамп поспілкуються за закритими дверима без підсумкової прес-конференції.

Війська Асада потрапили під удар міжнародної коаліції

В районі контрольного пункту Ат-Танф на сирійсько-іракського кордону Міжнародна коаліція на чолі з США завдала удару по урядовим військам сирійського диктатора Башара Асада.

За попередньою інформацією, в ході операції загинули два сирійських бійця, ще 15 осіб отримали поранення.

У коаліції наголосили, що вони не хочуть воювати з владою Сирії. Однак вони збираються захищатися, якщо це буде необхідно.

Окупанти "повернули" Крим Україні

Окупанти в анексованому Криму готуються до святкування дня Росії. Жителів півострова вже встигли привітати з "святом". Але і тут не обійшлося без проколів у пропагандистів Кремля.
По всьому півострову розмістили борди з привітаннями, де зображена карта Росії. Але на ній відсутній Крим в її складі, як це і повинно бути за міжнародними законами.

Головне за ніч: "повернення" Криму і надсекретна зустріч Путіна з Трампом Головне за ніч: "повернення" Криму і надсекретна зустріч Путіна з Трампом Reviewed by Ivan on 17:30:00 Rating: 5