"Найближчі дні - свіжуваті. Хто вночі до церкви - одягайтеся тепліше": Синоптик розповіла про погоду на Великдень (карта)


"Метелик-Україна. Якщо знайшли обриси наших "крилець" - тепер видивляйтеся синеньке і зелененьке. Це - дощі, слабші, сильніші, залежно від густоти фарби. Ці дощі і карта - на день 16 квітня, на Великдень." Про це пише у своєму Facebook синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України, продовжуючи:

Західні та північні області, а також Вінниччина, вдень на Паску потрапляють у дощі. Південь, більшість центру та східні області будуть у сухій, переважно сонячній погоді.

Ніч на неділю - скрізь сухо, лише на заході ймовірні дощі. Хто вночі до церкви - одягайтеся тепліше. Вдень буде трохи тепліше, +8+13 на заході та півночі, південь та схід - до +12+16 градусів. А взагалі, найближчі дні - свіжуваті, із періодичними дощами.

Дощі так гарно зволожують це весняне повітря, запрошують все більше квітів показати свою красу. Я так люблю кульбабки, і за те, що жовті, і за те, що на зеленій траві розкішні, і за віночки у дитинстві, і за пухнасту потім сивину, а найбільше за назву.

Дощі хай йдуть, нам не заважає, ми зайняті - у нас Чистий Четвер, а потім П'ятниця, а потім ота якась завжди тиха Субота, і - Великдень.

Найближчої ночі, якщо кому треба знати практично, заморозки вночі місцями в західних областях. Якщо ще щось треба - гляну)

"Найближчі дні - свіжуваті. Хто вночі до церкви - одягайтеся тепліше": Синоптик розповіла про погоду на Великдень (карта) "Найближчі дні - свіжуваті. Хто вночі до церкви - одягайтеся тепліше": Синоптик розповіла про погоду на Великдень (карта) Reviewed by Ivan on 21:49:00 Rating: 5