«Сирійський Джихад Трампа»


Путін і Асад перейшли «червону лінію» компромісності та терпимості методами ведення громадянської війни у Сирії! Застосування Путіним і Асадом хімічної зброї змусило Трампа блискавично відреагувати відповідно масштабам та загрозам цивізаційним викликам. Кремлівський диктатор прорахувався. Ветувавши резолюцію РБ ООН стосовно засудження використання хімічної зброї режимом сирійського диктатора Асада проти цивільного населення, Росія спровокувала адміністрацію Трампа винятково на силову відповідь, поза межами формату ООН та розв’язання конфлікту можливим дипломатичним шляхом. Наївні сподівання Кремля і Дамаска, введені в оману напередодні миролюбно-лояльними відгуками Трампа про президента Асада та його політику, остаточно розв’язали руки «з’їхавшим з котушок» кривавим диктаторам застосувати хімічну зброю. Путін був на 100% певен, що «друг-Трамп» не наважиться на «отвєтку», аналогічно Обамі, який три роки назад проковтнув гірку путінсько-асадівську пилюлю сорому і ганьби, не застосувавши силову відповідь проти Асада, коли той перейшовши «червону межу» вже застосовував хімічну зброю.

Навіщо взагалі було потрібно застосовувати хімічну зброю в Сирії і яка від цього «користь»? Асаду застосовувати хімічну зброю проти мирного населення в маленькому селі не було жодної потреби, не давало жодної війської, стратегічної чи тактичної вигоди або дивідентів. Без санкції Кремля назастосування хімічної зброї Асадом, де Росія виступала гарантом повного вивезення та знешкодження всієї хімічної зброї Сирії, цинічно в чергове обманув світове співтовариство, ніколи б не наважився. Та й мотивів або доцільності його застосовувати взагалі не було.

У Путіна навпаки, нагальна потреба спровокувати Трампа на реакцію, у сподіванні що той негайно почне видзвонювати «другу Владіміру» і пропонувати негайно провести зустріч, на якій би «обидва» світових монстра вчергове почали б обговорвати глобальні проблеми світу, геополітичні комбінації, влаштовувати нову «Ялту-2» і т. п., резони були. Дуже ображеним почувався Путін всі три місяці після інавгурації, в очікуванні взаємності від Трампа, а той все ні як не «забивав стрєлку», не погоджувався на зустріч та діалог, щось почав вустами Тілерсона критикувати Кремль і обзивати Росію загрозою людству, розміщувати свої війська у Прибалтиці за 700 км від Москви, визнавати Кремль агресором на Донбасі та окупантом Криму, зберігати Кримські та Донбаські санкції до повного виконання Мінську і повернення Україні Криму, все це й стало останньою краплею терпіння клінічної психіки Путіна, у якого остаточно «з’їхав дах» і він почав реально «дрочити» Трампа, на перевірку межі його терпіння, використанням руками Асада хімічної зброї! Не важливо, що літаки і пілоти, які бомбили мирне село хімічною зброєю, були сирійськими! Всі розуміють, що це в прямому сенсі – «рука Кремля» і лише вона! Саме тому, Кремль не засудив і не підтримав антисирійську резолюцію РБ ООН. Тому що, Кремль, спільно з Дамаском, є рівнозначними учасниками та співучасниками військових злочинів проти людяності!

Хімічну зброю застосувала Росія! Особисто — Путін!

Тепер, Трампу необхідно продовжити і довести до логічного кінця військовими методами всієї потужності США «сирійської» кампанії! Мета — знищення режиму Асада, налагодження мирного та стабільного життя, проведення демократичних виборів, повне усунення Росії від впливу на Сирію та в усьому Ближньо-Східному регіоні!

Голова Всеукраїнської громадської
організації “Україна в НАТО”
Юрій Романюк

«Сирійський Джихад Трампа» «Сирійський Джихад Трампа» Reviewed by Ivan on 09:25:00 Rating: 5