5 продуктів, які очищають організм від нікотину

Використовуючи наші корисні поради, ви з легкістю зможете очистити свій організм від нікотину, якщо ви палите або кинули палити. Ці 5 простих продуктів будуть смачними і корисними помічниками.


Ми всі добре обізнані про негативний вплив нікотину на наш організм. Якщо ви кинули палити чи палите, пропонуємо швидкий спосіб очистити організм від нікотину з допомогою свіжих та смачних продуктів.

5 продуктів, які очищають організм від нікотину:

1. Зелений чай

Під час куріння організм швидше приходить в стан зневоднення. Вживання великої кількості води або зеленого чаю сприяє вимиванню нікотину з організму. Спробуйте частіше пити зелений чай без цукру. Це смачно і дуже корисно.

2. Ківі і лимон

Крім води організм потребує вітамінів А, С і Е , які зміцнюють імунну систему і допомагають організму боротися з різними інфекціями і мікробами. Для того, щоб компенсувати втрачені вітаміни вживайте частіше ківі, а вранці випивайте склянку натурального лимонаду з лимонного соку. Також спробуйте пити напій з імбиру і лимона.

3. Шпинат і брокколі

Фолієва кислота дуже важлива для нормального функціонування і розвитку організму, і допомагає організму позбавитися від нікотину. За винятком таблеток фолієвої кислоти. Її також багато міститься в шпинаті і брокколі.

4. Свіжа морква

Нікотин робить вашу шкіру тьмяною і сухою. Якщо ви хочете уникнути цих дефектів шкіри, то необхідно їсти багато моркви і пити морквяний сік. У ньому міститься велика кількість вітамінів А, К, С і В , які мають очисні властивості.

5. Апельсиновий сік

Цей освіжаючий напій зволожує тіло, дає йому необхідні вітаміни і очищає організм від нікотину. Вичавіть два апельсина, додайте трохи води і пийте між прийомами їжі. Це дуже смачно і неймовірно корисно.



5 продуктів, які очищають організм від нікотину 5 продуктів, які очищають організм від нікотину Reviewed by Saha Garasimovich on 00:07:00 Rating: 5