Вчені стверджують, що смерті не існує

Американські фахівці з Університету Кароліни встановили, що пекла та раю не існує. Вчені заявили, що наявні паралельні світи, куди людина потрапляє після своєї фізичної смерті.


Новину повідомляє «Преса України».

Керівник наукової групи Роберт Ланц заявив, що людське життя – це наче цикл у рослин, тобто воно розквітає і в'яне, а потім цикл відновлюється. Експерти заявили, що після смерті людини, як фізичної істоти, її дух потрапляє у інший вимір, але це не рай і не пекло, як стверджує багато релігій.

Відповідна теорія американських науковців пояснює, як у нашому світі з’являються йєті, русалки та інші чудовиська, адже дослідники вважають, що вони потрапляють у наш світ з інших всесвітів.

«Помираючи, дух людини переноситься в паралельний світ, але не в рай чи в пекло. І вже після смерті там, він знову може відродитися в нашому світі, а може і в якомусь іншому», - зазначає Ланц.

Загалом припущення Ланца можуть мати підтвердження, адже мікрочастинки можуть перебувати одразу у кількох станах, але точно перевірити таку гіпотезу наразі не вдалось.

Нагадуємо, що американські вчені розробили суперкомп’ютер, який з точністю до 96% може прогнозувати точну смерть людини. Також в цей пристрій заклали здатність визначати захворювання та ставити точний діагноз хвороби. Вчені стверджують, що він покращить роботу лікарям.

Вчені стверджують, що смерті не існує Вчені стверджують, що смерті не існує Reviewed by Василь Іваночко on 20:03:00 Rating: 5