Кліматолог попередив, що Нібіру спустошить Землю

Багато зарубіжних видання почали частіше згадувати про таємничу планету Нібіру та її здатність катастрофічно вплинути на життя землян. Цього разу попередження надійшло від кліматолога, вченого з Геологічної служби США доктора Троубріджа.


Новину повідомляє «Преса України».

Він переконаний, що Нібіру існує, просто раніше науковці не мали змоги дослідити її через її витягнуту орбіту, а тепер відомо, що для того, щоб їй зробити повне коло навколо Сонця, платнеті слід витратити 36 тисяч років.

А про те, що планета приближається до Землі, вказують кілька факторів: у посушливих районах розпочались дощі, температура зростає, нещодавно у Каліфорнії пройшли серйозні землетруси, кількість тайфунів у океанах зростає, а також по усьому світу починають прокидатись вулкани.

Саме такі зміни клімату, на думку професора, і є передвісниками катастрофи – наближення Нібіру.

Вчені бояться наближення загадкової планети до Землі, адже перша може спричинити дощ з астероїдів, а також вона має серйозний магнітний вплив на Землю.

Пропонуємо нашим читачам більше дізнатись про загадкову планету Нібіру.

Кліматолог попередив, що Нібіру спустошить Землю Кліматолог попередив, що Нібіру спустошить Землю Reviewed by Василь Іваночко on 21:56:00 Rating: 5