Путін пояснив суть свого підступного плану в Криму

Президент Російської Федерації заявив про те, що Україна перейшла до нової тактики, суть якої у терористичній і підривної діяльності. У зв'язку з цим він вважає, що переговори «нормандської четвірки», які мають відбутися в Пекіні, будуть безглуздими.


ПВолодимир Путін також заявив, що «інформація, оприлюднена ФСБ про підготовку підривної діяльністі диверсантами з України в Криму, є дуже тривожною». Нагадуємо, що українська сторона відкидає всі звинувачення, проте Росія продовжує розігрувати підготовлений нею заздалегідь сценарій про фейкових провокації і фейкових диверсантів, які нібито були спіймані на півострові.

Також глава РФ звинуватив владу України в переході до практики терору», в той час, як вони «могли б шукати шляхи врегулювання конфлікту», а також додав, що в ході операції по затриманню провокаторів нібито загинули двоє російських військовослужбовців, і їх загибель Росія не пробачить». В кінці своєї промови, Путін заявив, що він бачить причини такої поведінки влади України в спробі відвернути увагу населення від економічних проблем.

Путін пояснив суть свого підступного плану в Криму Путін пояснив суть свого підступного плану в Криму Reviewed by Василь Іваночко on 22:19:00 Rating: 5