Світ розкусив Путіна - Бригинець

Теракт в Криму був вигаданий керівництвом Кремля для того, щоб у світі засудили українську сторону, яка буцімто чинить терор на чужій території.


Теракт в Криму був вигаданий керівництвом Кремля для того, щоб у світі засудили українську сторону, яка буцімто чинить терор на чужій території. Проте для світового співтовариства дії Кремля стали прогнозованими, тому реакція виявилась іншою, ніж очікували в РФ.

Так вважає народний депутат Олександр Бригинець.

«Теракт в Криму був вигаданий Путіним, щоб хоч хтось у світі засудив «теракт українських диверсантів на російський територіі». Це був би факт визнання Крима російською територією. Але світ Путіна розкусив. Путін залишається мерзотою, але тепер ця мерзота - передбачувана більше, ніж ще недавно», - написав Бригинець на своїй сторінці в соцмережі.

Відомо, що у Європейському Союзі не знайшли доказів підготовки терактів України на півострові Крим, у чому її звинувачує Російська Федерація. Про це повідомила прес-секретар Європейської дипломатичної служби Майя Коціянчич.

«Ми чули про претензії з боку російської влади про події, які нібито мали місце в Армянську, а також заяви української влади, яка заперечує свою причетність до будь-яких подібних дій і рішуче засуджує ці твердження. Поки ніяких незалежних підтверджень заявам Росії немає. Спостережна місія ОБСЄ, яка працює в Україні, доступу на півострів теж не має», - заявила Коціянчич.

Також посол Сполучених Штатів в Україні Джеффрі Пайєтт заявив, що Росія висуває Україні помилкові звинувачення в диверсії, щоб відвернути увагу від своїх власних протиправних дій.

Світ розкусив Путіна - Бригинець Світ розкусив Путіна - Бригинець Reviewed by Василь Іваночко on 22:05:00 Rating: 5