“Оце так вляпався, не відмажеться”! Соратника Ляшка оголосили у розшук! Настав час відповідати!

Прокуратура Київської області повідомила про підозру екс-нардепу від Радикальної партії Олега Ляшка Сергію Скуратівському, який в 2018 році вступив в конфлікт з главою Плахтянської сільради Київщини Олександром Сорочаном і завдав йому тілесні ушкодження.
Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Києва.
За даними прокуратури, під час досудового розслідування було встановлено, що підозрюваний екс-депутат, перебуваючи на дорозі між селами Плахтянка і Андріївка Макарівського району Київської області, “на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин за мотивами надуманою образи”, завдав сільському голові удар від якого потерпілий не втримався на ногах і впав на землю. В результаті нанесеного удару потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. Також Скуратівський погрожував сільському голові вбивством з мисливської рушниці.
Колишньому народному депутату України повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 125, ч. 1 ст. 126 і ч. 1 ст. 129 КК України. Підозрюваного оголошено в розшук.
Сергію Скуратівському 48 років. У 2000-2014 роках був власником і директором будівельної фірми “Грін-грей”. У 2010 році
був обраний депутатом до Київської обласної ради від партії Арсенія Яценюка “Фронт змін”. У 2014 – 2019 роках був депутатом Верховної Ради 8 скликання від Радикальної партії Олега Ляшка, також керував Київською обласною організацією політсили.
“Оце так вляпався, не відмажеться”! Соратника Ляшка оголосили у розшук! Настав час відповідати! “Оце так вляпався, не відмажеться”! Соратника Ляшка оголосили у розшук! Настав час відповідати! Reviewed by Ivan on 17:14:00 Rating: 5