Діти вистрибували з вікон: в Одесі сталася страшна пожежа в дитячому таборі, від подробиць сльози на очах, є загиблі

У ніч на 16 вересня в Одесі сталася масштабна пожежа в дитячому оздоровчо-спортивному таборі "Вікторія", передає Корупція.Інфо


Займання сталося близько 23:30 Пожежна сигналізація за словами очевидців, не спрацювала. Діти прокинулися від запаху диму. Вихователі змогли швидко організувати евакуацію. Всього в таборі на момент загоряння знаходилось 150 дітей.

Вогонь повністю знищив один з дерев'яних корпусів табору, в якому знаходилися 42 дитини.

Відзначається, що вихователі оперативно організували евакуацію. Однак троє дітей – дві дівчинки і хлопчик, при цьому зникли. Пізніше було знайдено тіла двох з них.

За інформацією радника голови Національної поліції в Одеській області Руслана Форостяка, загинули дві дівчинки, третя вважається зниклою без вісті.

Крім цього постраждали троє дітей. За інформацією лікарів швидкої допомоги, вони госпіталізовані. В однієї дитини – травма від падіння, двоє отруїлися продуктами горіння.

Дітей із згорілого корпусу розмістили в інших будівлях табору. Деяких забрали батьки. Багатьом знадобилася допомога психологів.


Джерело
Діти вистрибували з вікон: в Одесі сталася страшна пожежа в дитячому таборі, від подробиць сльози на очах, є загиблі Діти вистрибували з вікон: в Одесі сталася страшна пожежа в дитячому таборі, від подробиць сльози на очах, є загиблі Reviewed by Ivan on 10:01:00 Rating: 5