Новий гучний скандал! Представник Януковича готує “ширку” для Порошенка

Здається, в Адміністрації президента таки прийняли рішення вносити зміни в Конституцію і вводити в дію Мінські угоди. Суть епохальних змін Конституції, прописаних в Мінську під диктовку Москви, вже не раз описана моїми колегами.


Тому я не буду нагадувати вам про амністію бойовикам, вибори під дулами російських автоматів, і особливий статус Донбасу. А розповім про плани з технічної реалізації цього завдання – а саме, збору 300 голосів, необхідних для внесення змін до Конституції.

Мої агенти в Раді зняли, як готується платформа для створення широкої коаліції всіх парламентських фракцій. Тієї самої “ширки”, від якої рівно 4 роки тому відмовився Віктор Янукович.

Петро Олексійович в коаліцію з Оппоблоком і “ворогами” з Батьківщини теж вступати не збирається. І тому діє хитріше – з подачі Оппоблока буде створено міжфракційне об’єднання “Парламентарії за мир”.

Адже цікаво, як і чиїми руками кроїтимуть основний закон?

Вчора в сесійній залі нардеп від Опозиційного блоку Юрій Мірошниченко (той самий, що після майдану сльозами змивав «гріхи» представництва інтересів Януковича в парламенті писав, мабуть, своєму помічникові:

Вчора в сесійній залі нардеп від Опозиційного блоку Юрій Мірошниченко писав, мабуть, помічнику.

Одержувач: Андрій Міщенко:

– Міжфракційне об’єднання «Парламентарі за мир»

– Підготуйте, будь ласка документи для реєстрації міжфракційного об’єднання

– Співголови: Антон Геращенко – НФ, Богомолець Мірошниченко ПРО …

Крім одіозної особистості організатора процесу, звертає на себе увагу ще дві речі: звичайно ж, популістське назву нового МФО (як же сьогодні без війни і миру), і ще більше – повний склад його керівників, в якому є представники всіх фракцій, окрім Самопомочі і “Волі народу”:

Співголови: Антон Геращенко – НФ; Богомолець – БПП; Дубіль – Батьківщина; Попов – РПЛ; Мірошниченко – ПРО; Барвіненко – Відродження; Безбах – позафракційнійСпівголові: Антон Геращенко – НФ; Богомолець – БПП; Дубіль – Батьківщина; Попов – РПЛ; Мірошниченко – ПРО; Барвіненко – Відродження; Безбах – позафракційній

– Співголови: Антон Геращенко – НФ; Богомолець – БПП; Дубіль – Батьківщина; Попов – РПЛ; Мірошниченко – ПРО; Барвіненко – Відродження; Безбах – позафракційній;

Очевидно, що той же Геращенко – не міг дати згоду на вступ в таку мішпуху не погодивши його з першими особами “Народного фронту”. Депутата Дубіля – ЗМІ називають близьким соратником Тимошенко. Решта фігурантів – теж не останні люди в своїх партіях.

І їх поява в міжфракційне об’єднання – це можливість лідерам не брати на себе відповідальність за явно не підтримані електоратом рішення: від амністії бойовиків, до “ширки” як такої.


Не здивуюся, до речі, якщо горезвісною “ширкою” в цьому парламенті спробують вирішити не тільки проблему виборів на Донбасі, а й спробують змінити Конституцію під обрання президента в парламент (бо іншого шансу у Порошенка немає, що стає все більш очевидним).

І якщо такі спроби будуть зроблені, то це вкаже на розділ країни під політиків-олігархів з верховним “смотрящим”. Таку собі акціонерну угоду щодо дерибану країни на наступні роки.

До речі, його організатору, нардепу Мірошниченко, здається, недоплатили.

Чогось він сумний ????

Новий гучний скандал! Представник Януковича готує “ширку” для Порошенка Новий гучний скандал! Представник Януковича готує “ширку” для Порошенка Reviewed by Ivan on 19:46:00 Rating: 5