Пенсійна реформа. В Україні запрацювала нова пенсійна система

В Україні набув чинності закон "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", який передбачає введення накопичувальної пенсійної системи. 


З 1 січня 2017 року в Україні набув чинності закон "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", який передбачає введення накопичувальної пенсійної системи. При цьому солідарна пенсійна система зберігається, передає Ukr.Media. 

Застраховані особи вноситимуть кошти до цільового позабюджетного фонду. З метою отримання доходу на користь застрахованих внески зберігаються та інвестуються на накопичувальних пенсійних рахунках. Ці активи будуть використані для сплати договорів страхування довічних пенсій, одноразових виплат, або у деяких випадках членам сімей та спадкоємцям. 

Нова система стосується осіб, що підлягають загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню, яким не більше 35 років і вони платять внески. За прогнозами, до 2022 року люди відраховуватимуть до фонду близько 7%.

 Розкажіть друзям!

Пенсійна реформа. В Україні запрацювала нова пенсійна система Пенсійна реформа. В Україні запрацювала нова пенсійна система Reviewed by Ivan on 22:54:00 Rating: 5