"Геть від Москви!" Як українців у цьому переконують... росіяни

Російський публіцист Биков написав таке:


"Я продолжаю настаивать на том, что после нынешнего падения и позора Украина и Россия смогут вернуться к единству, поскольку в этом единстве достигали большего, чем поврозь; будущая украинская власть неизбежно откажется от национализма – ​как только к нему не будет подталкивать российская агрессия. Идея этого единства и сейчас весьма привлекательна для украинских интеллектуалов – ​если только носителями этого единства выступают не апологеты "ДНР" и "ЛНР".

Дві речі не можу второпати. І чому це так росіянам хочеться знов з Україною бути? Велика країна, все в них є, грошей – завались. Як і лісів, газів і нафтів. Звідки такий нечуваний альтруїзм? Невже своїм добром поділитися хочуть?

І друге – звідки переконання. що українці теж сплять і бачуть об`єднання? Як на мене, то краще вже з ЄС об`єднуватися, а так і самим непогано.

Особлива родзинка в тексті – типова маніпулятивна позиція із серії "чума на обидві ваші хати". Це я про "нынешнего падения и позора" рівно на Україну й Росію. Якраз "позора" і "падения" України не відбулося. Віковічний агресор нарешті отримав по зубах. Мабуть, від того тепер туман і марево в голові навіть у записних лібералів.

Які просто не розуміють, що такими текстами вони ще більше відвертають українців, підтверджуючи правильність тези Хвильового – "Геть від Москви!" І подалі, додам від себе.

"Геть від Москви!" Як українців у цьому переконують... росіяни "Геть від Москви!" Як українців у цьому переконують... росіяни Reviewed by Ivan on 08:26:00 Rating: 5