ТЕРМІНОВО!!! В Україні в одному з храмів на Трійцю трапилось справжнє ДИВО! Повірять навіть самі завзяті циніки (ФОТО)

На Закарпатті в храмі Трійці розквітли засушені лілії, – передає Корупція Інфо


Днями в ікону вклали свіжі стебла – через місяць на них з’являться бутони і лілії зацвітуть.
Подібне диво спостерігають вже шість років поспіль, кажуть добрий знак.
Диво вперше відбулося в храмі Красногорського чоловічого монастиря в Мукачеві на Закарпатті шість років тому. Це був перший рік, коли під скло ікони “Всіх скорботних радість”, в честь якої і побудований храм, під час великодніх свят поклали лілії. Приблизно через місяць, на Трійцю, повністю висохла квіти розпустилися дивним білим кольором і наповнили своїми пахощами храм.

Як розповів “КП” в Україні” настоятель Красногірського монастиря архімандрит Іларій, помістити лілії під скло образа порадили парафіяни, побачили по телевізору сюжет про таке диво в селі Кулевча Одеської області. І на Трійцю віруючі і священнослужителі стали свідками цвітіння засушених лілій в Мукачево. Стебла стоять без води і землі, але кожного дня у храмі служать акафіст Богородиці.

І лілії, і ікона “Всіх скорботних радість” – зцілюють від хвороб. Засушені квіти щороку в пасхальний період міняють – замість старих ставлять свіжі, зрізані на городі монастиря. А висохлі роздають віруючим. Випадків зцілення, відзначають в церкві, безліч.

Днями в ікону вклали свіжі стебла – через місяць на них з’являться бутони і лілії зацвітуть. Фото: соцмережі
– Жінка, що страждала екземою, якою було посипано все її тіло, зцілилася, приймаючи ванни з настоєм лілії, – розповідає архімандрит Іларій. – Також ікона і лілії допомагають подружжю, позбавленим радості батьківства і материнства, дівчатам, які не можуть вступить у шлюб, і не тільки їм – вони дійсно чудотворны.



Таке відбувається тільки в трьох місцях на планеті – в Мукачево, Погоди і на острові Кефалонія в Греції. Багато священики намагалися домогтися цвітіння сухих лілій біля різних ікон – але більше ніде це диво не повторювалося. На Закарпатті вирішили не експериментувати, дотримуватися сформовану традицію і не залишати лілії стоять на другу годину. Під час великодніх свят в ікону вклали свіжі стебла. Вони висохли, а незадовго до Трійці з’явилися великі бутони, які ось-ось перетворяться на розкішні білі квіти.

Ікона “Всіх скорботних радість” з’явилося в цій церкві також не випадково. Коли будували храм, 11 років тому, повз проїжджав протоієрей Василь Єрмаков, який служить в Санкт-Петербурзі і приїхав на Закарпаття на відпочинок. В його церкві зберігається така оригінальна ікона, і, дізнався, що храм будується в її честь, через годину він повернувся і подарував церкві копію.

У монастирі цвітіння вважають дивом, хоча і не знаходять йому пояснень.

– Парафіянам воно не потрібно, достатньо того, що людина може прийти і на власні очі переконатися в цьому – і повірити, – зазначає настоятель монастиря.

Це чудо – не перше, свідками якого стали закарпатські ченці. Років десять тому тут почала мироточити одна з ікон – слідом за цим повністю згорів центральний собор. Можливо, це було попередженням прийдешнього.

ТЕРМІНОВО!!! В Україні в одному з храмів на Трійцю трапилось справжнє ДИВО! Повірять навіть самі завзяті циніки (ФОТО) ТЕРМІНОВО!!! В Україні в одному з храмів на Трійцю трапилось справжнє ДИВО! Повірять навіть самі завзяті циніки (ФОТО) Reviewed by Ivan on 20:02:00 Rating: 5