Відомий журналіст зробив шокуючий прогноз! Такого в Україні не чекали! Дуже сміливо!

Війна в Україні завершиться відразу після падіння режиму російського глави Володимира Путіна. 


У цьому переконаний журналіст і письменник Сергій Лойко, – повідомляє Nakipelo, – передає Корупція Інфо

«Ця війна закінчиться на наступний день після того, як Путін перестане бути президентом Російської Федерації. Будь-хто інший: Навальний, Медведєв, хто завгодно, виведе війська з України. І тоді ці Плотницкий, Захарченко просто випаруються. Ну, може, якщо пощастить, ви їх побачите на лаві підсудних. Про Крим не скажу, але з тим, хто прийде на місце Путіна, можна буде про це говорити», – повідомив він.

Як відомо, конфлікт на Донбасі виснажив і змінив Україну так, що наслідки будуть проявлятися ще багато років. Але і Росії він не приніс жодної вигоди, а лише рани, які вона завдала сама собі. Таємна війна, розв’язана Володимиром Путіним, обвалила російську економіку, ізолювала Росію на міжнародній арені, згуртувала НАТО і підштовхнула Кремль до посилення конфронтації із Заходом, в якій реалістично він не може перемогти.

Про це в статті для аналітичного центру Atlantic Council пише Пітер Дікінсон, який зауважує, що на такому тлі все одно немає жодних ознак, що Москва намагається зберегти лице і вийти з конфлікту. Але чому російський президент настільки готовий прийняти тяжкі наслідки його нищівної політики щодо сусідньої країни?

На перший погляд впертість Путіна суперечить будь-якій логіці. Зрештою, російська спроба розділити Україну швидко провалилася. Це було очевидно вже влітку 2014 року, коли очікуваної масової підтримки російського вторгнення у східних і південних українських областях не відбулося. Санкції Заходу досі діють, а Україна виявилася на подив міцною у протистоянні Росії, попри корупцію і політичний хаос в Києві.

«Відсутність очевидного ослаблення західної позиції повинна була б створити родюче підгрунтя для дипломатичного завершення війни. Але ситуація на окупованих територіях Донбасу, здається, рухається в протилежному напрямку. Заморожений конфлікт тепер здається найбільш реальним сценарієм, який залишить Росію і Захід у пастці довгострокової конфронтації, а Україна буде затиснута між ними», – йдеться в статті.

Відомий журналіст зробив шокуючий прогноз! Такого в Україні не чекали! Дуже сміливо! Відомий журналіст зробив шокуючий прогноз! Такого в Україні не чекали! Дуже сміливо! Reviewed by Ivan on 10:26:00 Rating: 5