Увесь світ в сльозах: дізнались, що означають ці 2 лінії на потилиці Кріштіану Роналду

Кріштіану Роналду освистали після матчу Португалії на європейському турнірі у Франції.Але є дещо, що ви можете не знати про нього.


Португальці зіграли 1: 1 проти Ісландії. Роналдо, на жаль, не вдалося підтвердити той факт, що він один з кращих футболістів в світі. Це відбулося всього через кілька днів після того, як його оголосили найкращим футболістом у світі за останні 20 років.

Він заплатив за лікування хворого хлопчика
Вболівальники Португалії освистали Роналдо за його потворну на їхню думку гру на полі. Багато хто погодиться з думкою, що поведінка гравця Реала часто дратує на полі, він поводиться зарозуміло і жорстко, не поважаючи своїх опонентів.
Але, також у Роналдо є інше обличчя. Коли є той, хто потребує допомоги, Роналду завжди приходить першим. Триразовий володар Золотого м’яча з’явився на полі з незвичайною зачіскою – у нього було виголено 2 лінії на потилиці.


Увесь світ в сльозах: дізнались, що означають ці 2 лінії на потилиці Кріштіану Роналду Увесь світ в сльозах: дізнались, що означають ці 2 лінії на потилиці Кріштіану Роналду Reviewed by Saha Garasimovich on 13:06:00 Rating: 5