150 загиблих!!! Вся країна в траурі через страшний теракт, подробиці доводять до істерики

Травневий теракт у Кабулі став найсмертоноснішим у столиці Афганістану з 2001 року – він забрав не менше 150 життів, передає Корупція.Інфо


Число загиблих унаслідок вибуху автомобіля з терористом-смертником у Кабулі наприкінці травня перевищило 150 осіб, заявив у вівторок, 6 червня, президент Афганістану Ашраф Гані. Це робить напад найбільш смертоносним у столиці країни після повалення у 2001 році режиму радикального ісламістського руху “Талібан”.

“Ми були не єдиною мішенню атаки, під прицілом опинилася уся дипломатична спільнота”, – заявив Гані іноземним представникам, які зібралися у Кабулі на міжнародну конференцію з питань миру і безпеки. “Талібану” не вдасться повалити уряд, наголосив президент країни. Він поскаржився, що на тлі часткового виведення міжнародного контингенту число іноземних бойовиків за останні роки зросло з 200 до 11 тисяч.

Оприлюднені раніше дані говорили про 90 загиблих та понад 460 поранених унаслідок підриву автомобіля 31 травня в центрі Кабула у дипломатичному кварталі.

150 загиблих!!! Вся країна в траурі через страшний теракт, подробиці доводять до істерики 150 загиблих!!! Вся країна в траурі через страшний теракт, подробиці доводять до істерики Reviewed by Ivan on 22:55:00 Rating: 5