“НЕ СИЛЬНО РОЗДЯГАЙТЕСЬ”: УКРАЇНЦІВ ПОПЕРЕДИЛИ ПРО ДОЩІ І ЗАМОРОЗКИ


У середу, 12 квітня, в Україні очікуються дощі та заморозки. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

За її словами, температура повітря в середу буде помірною – від +10 до +14 градусів. На крайній півночі, Чернігівщині, Сумщині, Харківщині вдень місцями повітря прогріється лише +8 +10 градусів.

Також Діденко зазначила, що найближчої ночі в Україні – західних та північних областях – очікуються заморозки. Там температура становитиме лише 0-2 градуси.

За словами синоптика, не обійдеться й без дощів.

“Фронт із Польщі пополиває сьогодні західні області України, ввечері дійде до півночі, найближчої ночі дощі очікуються у північних та центральних областях, а вдень уже опади дістануться південної частини та сходу. Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Донецьк. Луганськ, Харків – ось тут вдень пройдуть дощі”, – написала Діденко.

Найближчої ночі у Києві очікуються дощі. Вдень опадів не передбачається. Вночі температура становитиме +3 +5 градусів, вдень +10 +13 градусів.

“Не сильно роздягайтесь”, – порадила Діденко.



“НЕ СИЛЬНО РОЗДЯГАЙТЕСЬ”: УКРАЇНЦІВ ПОПЕРЕДИЛИ ПРО ДОЩІ І ЗАМОРОЗКИ “НЕ СИЛЬНО РОЗДЯГАЙТЕСЬ”: УКРАЇНЦІВ ПОПЕРЕДИЛИ ПРО ДОЩІ І ЗАМОРОЗКИ Reviewed by Ivan on 17:43:00 Rating: 5