Українці готуйтеся : Штормове попередження! На нас насувається, щось справді жахливе!


ДСНС закликає громадян бути обережними під час перебування на вулиці. Українські синоптики попереджають про поривах вітру і пониження температури повітря в Україні протягом 9 – 10 квітня 2017 року. Про це з посиланням на дані Українського гідрометцентру повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.


"9 квітня в Україні, крім західної частини, пориви вітру 15-20 м/с. Вночі та вранці 9 квітня в західних, північних та Вінницькій областях, 10 квітня в Україні, крім східної частини, на ґрунті і місцями в повітрі заморозки 0-4° (9 квітня в північних областях місцями очікуються заморозки)", – йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим ДСНС закликає громадян бути обережними під час перебування на вулиці. Крім того, синоптики попереджають про лавинну небезпеку в Карпатах.

"За прогнозами Укргідрометцентру, 8 квітня у високогір'ї Івано-Франківської області (в районі Чорногірського хребта) зберігається значна лавинна небезпека (3 рівень). ДСНС закликає громадян бути обережними і утриматися від походів в гори", – застерегли у відомстві. Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про підйом рівнів води на річках України 8 квітня 2017 року. Нагадуємо, не забудьте вибрати свій спосіб читати новини.

Українці готуйтеся : Штормове попередження! На нас насувається, щось справді жахливе! Українці готуйтеся : Штормове попередження! На нас насувається, щось справді жахливе! Reviewed by Ivan on 19:40:00 Rating: 5