“Влада нищить малий і середній бізнес”- Думка підприємця, яка сколихнула всю Україну!


Нині, український парламент приймає такі закони, які загрожують існуванню малих та середніх підприємців. Більше того, держава не зробила нічого, аби захистити їх від процесу інфляції.

Про це в ефірі програми Інша Україна розповів приватний підприємець та громадський діяч Леонід Марцинковський.

«Говорити про те, що саме середня ланка українського суспільства є джерелом усіх проблем в Україні – не варто. Більше того, так можуть думати лише ті люди, які ніколи не були на ринках де торгують підприємці. Натомість, саме центральний орган законодавчої влади приймає такі закони, які є не те, що перешкодою, а загрозою для подальшої підприємницької діяльності в Україні»,– каже Марцинковський.

Він додає, що від різних нововведень уряду, середній та малий бізнес потерпає більше, ніж великий, адже у нього немає значних ресурсів.

«Якщо говорити про малий бізнес, то у минулому році його представників зобов’язали платити гроші й за статус підприємця. І не важливо, чи працює людина, чи ні. Тобто, ті особи, які мають бажання займатися підприємницькою діяльністю та виконали вимогу держави – зареєструвалися, проте, вже зараз, держава це правило відміняє та зобов’язує підприємців платити кожного місяця по 800 гривень. Як таке можливо?»,– обурюється підприємець.
«Так, чинна влада ввела і податок на розкіш. Проте, підприємці, які володіють хоча б якоюсь нерухомістю відчули на собі, що означає цей закон. Для них – це додаткове навантаження. Якщо говорити простими словами, то все відбувається так: якщо людина придбала магазин чи землю, то держава стягуватиме з неї додатковий податок. Проте, тут постає питання: Чому держава не зробила нічого, аби захистити малого підприємця від інфляційних процесів, які нині відбуваються? Тому що їй просто не вигідно»,– додає Леонід Марцинковський.

“Влада нищить малий і середній бізнес”- Думка підприємця, яка сколихнула всю Україну! “Влада нищить малий і середній бізнес”- Думка підприємця, яка сколихнула всю Україну! Reviewed by Ivan on 17:41:00 Rating: 5