ДОРН ЗРОБИВ ШОКУЮЧУ ЗАЯВУ ЩОДО ВІДНОСИН УКРАЇНИ І РОСІЇ (ВІДЕО)


Український співак Іван Дорн вважає, що процес примирення українців і росіян вже почався. Про це він розповів у інтерв’ю російському спортивному журналісту Юрію Дудю, пише канал 24.

Як відомо, на своєму концерті у Москві, вже під час війни на Донбасі, співак передавав “привіт” киянам від москвичів,

“Люди говорять про те, що є проблеми. Проблеми в їхніх головах – ось де їхні проблеми і нехай вдавляться ними, цими проблемами раз і назавжди. Між нами немає нічого! Немає нічого, крім дружби! Давайте всієї Москвою передамо дружний “привіт” Києву. І нехай це побачать всі”, – сказав співак тоді зі сцени.

Журналіст нагадав Дорну про цей момент і запитав про ставлення музиканта до відносин між Україною і Росією. Співак зазначив, що йому подобається думати, що “росіяни і українця брати”.

“Коли помириться Україна і Росія?”, – поставив чергове запитання Юрій Дудь.

“Скоро, відлига вже починається”,– вважає співак.

“Коли відбулась сварка (війна на Донбасі) двох побратимів, всі молодші брати сказали “ні” всьому від старшого брата, “хочемо все своє”, – прокоментував своє розуміння конфлікту на сході України Іван Дорн.

Також музикант розповів, що багатьом українцям не подобаються його гастролі Росією.

“Просто тому що сам факт того, що я виступаю у Росії – це обурливо. Ну, саме для тих, хто затятий русофоб, їм теж це не подобається. А іншим людям, насправді, їм, чесно кажучи, по барабану, що я говорю, їм важливіша моя музика”,– переконаний Іван.

ДОРН ЗРОБИВ ШОКУЮЧУ ЗАЯВУ ЩОДО ВІДНОСИН УКРАЇНИ І РОСІЇ (ВІДЕО) ДОРН ЗРОБИВ ШОКУЮЧУ ЗАЯВУ ЩОДО ВІДНОСИН УКРАЇНИ І РОСІЇ (ВІДЕО) Reviewed by Ivan on 14:13:00 Rating: 5