Як виглядає рабство в сучасному світі


1. Сучасний раб змушений працювати без зупинки до смерті, тому коштів, зароблених рабом за 1 місяць, вистачає, щоб оплатити житло за 1 місяць, їжу за 1 місяць і проїзд за 1 місяць. Оскільки грошей вистачає у сучасного раба завжди тільки на 1 місяць, сучасний раб змушений працювати все життя до смерті. Пенсія також є великою фікцією, тому раб-пенсіонер віддає всю пенсію за житло та їжу і у нього не залишається вільних грошей.

2. Другим механізмом прихованого примусу рабів до роботи є створення штучного попиту на псевдопотрібні товари, які нав'язуються рабу за допомогою ТВ-реклами, піару, розташуванню товарів на певних місцях магазину. Сучасний раб залучений в нескінченну гонитву за «новинками», і для цього вимушений постійно працювати.

3. Третім прихованим механізмом економічного примусу сучасних рабів є кредитна система, за «допомогою» якої сучасні раби все більше і більше втягуються в кредитну кабалу через механізм «позикового відсотка». З кожним днем ​​сучасний раб винен все більше і більше, тому сучасний раб, для того щоб розрахуватися з процентним кредитом, бере новий кредит, не віддавши старий, створюючи піраміду боргів. Борг, постійно висить над сучасним рабом, і добре стимулює сучасного раба до роботи навіть за мізерну плату.

4. Четвертим механізмом змусити сучасних рабів працювати на прихованого рабовласника є міф про державу. Сучасний раб вважає, що працює на державу, але насправді раб працює на псевдодержаву, тому гроші раба надходять в кишеню рабовласників, а поняття держави використовується, щоб затуманити мізки рабів, щоб раби не задавали зайвих запитань на кшталт: «Чому раби працюють все життя і залишаються завжди бідними? І чому раби не мають частки прибутку? І кому конкретно перераховуються гроші, виплачені рабами у вигляді податків?».

5. П'ятим механізмом прихованого примусу рабів є механізм інфляції. Зростання цін при відсутності росту зарплати раба забезпечує приховане і непомітне пограбування рабів. Таким чином, сучасний раб бідніє все більше і більше.

6. Шостим прихованим механізмом змусити раба безкоштовно працювати є можливість позбавити раба коштів на переїзд і покупку нерухомості в іншому місті або іншій країні. Цей механізм змушує сучасних рабів працювати на одному містоутворюючому підприємстві і «терпіти» кабальні умови, тому інших умов у рабів просто немає, а тікати рабам нема на що та й нікуди.

7. Сьомим механізмом, який змушує раба безкоштовно працювати, є приховування інформації про реальну вартість праці раба, реальної вартості товару, який продукував раб. І частки зарплати раба, яку забирає рабовласник через механізм бухгалтерського нарахування, користуючись незнанням рабів і відсутністю контролю рабів над додатковою вартістю, яку рабовласник забирає собі.

8. Для того, щоб сучасні раби не вимагали своєї частки прибутку, не вимагали віддати зароблене їх батьками, дідами, прадідами, прапрадід і т.д. є замовчування фактів розграбування по кишенях рабовласників ресурсів, які були створені численними поколіннями рабів протягом тисячолітньої історії.

Нічого не нагадує?

Як виглядає рабство в сучасному світі Як виглядає рабство в сучасному світі Reviewed by Ivan on 12:41:00 Rating: 5