ЗНАЙОМТЕСЬ, Андріа Слау. Капітан корабля, що здійснив запуск крилатих ракет «Томагавк» по авіабазі Сирії


Капітан USS PORTER (DDG 78), що здійснив запуск крилатих ракет «Томагавк» по авіабазі Сирії — жінка на ім’я Андріа Слау (Andria Slough). Про це повідомляє журналіст Алекс Яневський у твіттері. з посиланням на сайт військово-морських силСША.

На сайті наведені особисті дані біографії військовослужбовця, з яких відомо, що командувач Андріа Слау випустилась в 1998 році з Військово-морської академії СШАзі ступенем бакалавра наук в області інженерії океану.

У біографії жінки — багатий досвід як капітана, так і в інших якостях, на таких кораблях, як USS O’Brien (DD 975); USS Bulkely (DDG 84); The Sullivan (DDG 68); USS Defender (MCM 2) та USS Porter (DDG 78), з якого і була здійснена атака військової авіабази в Сирії.

Рано зранку у п’ятницю, 7 квітня, США випустили 59 крилатих ракет«Томагавк» з борту кораблів ВМС США, що базуються в Середземному морі, по військовому аеродрому Шайрат в центральній Сирії, з якого, як вони стверджують, вилетіли літаки, які здійснили хімічну атаку у провінції Ідліб у вівторок.

Президент США Дональд Трамп назвав ракетний удар відплатою за цю хімічну атаку.

ЗНАЙОМТЕСЬ, Андріа Слау. Капітан корабля, що здійснив запуск крилатих ракет «Томагавк» по авіабазі Сирії ЗНАЙОМТЕСЬ, Андріа Слау. Капітан корабля, що здійснив запуск крилатих ракет «Томагавк» по авіабазі Сирії Reviewed by Ivan on 21:54:00 Rating: 5