Ця звичка сприяє утворенню 85% ракових клітин


Куріння є одним з найнебезпечніших чинників, що впливають на розвиток ракових клітин в організмі. Дослідження, яке провели вчені з Великобританії, підтвердило той факт, що саме тютюн сприяє раковим захворюванням.

Мало хто чув про рак шиї і голови, однак в Великобританії випадки діагностування саме цих видів раку є найбільш частими. За останній рік було зафіксовано близько 10 000 випадків. Ракові захворювання включають в себе близько 200 різновидів, однак людству відома тільки мала їх частина.

До факторів, які можуть сприяти розвитку ракових клітин, відносять багато. Наприклад, важливим фактором є спадковість, спосіб життя, випромінювання і радіація. Однак мало хто знав, що тютюнопаління є причиною більшості ракових захворювань, а не тільки раку легенів. Вживання тютюнових виробів збільшує ризик розвитку ракових клітин на 85%, відповідно, чим більше сигарет курить людина – тим вище ризик.

Ця звичка сприяє утворенню 85% ракових клітин Ця звичка сприяє утворенню 85% ракових клітин Reviewed by Ivan on 09:40:00 Rating: 5