УВАГА всіх водіїв!!! Цей штраф збільшили на 119%, прочитайте, щоб не довелося продавати авто за штраф


Народні обранці прийняли за основу законопроект №5629. В ньому сказано про права і штрафи за порушення законодавства.

Документ вносить зміни в законодавчі акти України, що стосуються парковки, зупинки, стоянки транспорту на місцях, призначених для громадян з інвалідністю,

Згідно з ним: Осіб з обмеженими фізичними можливостями може вибрати собі будь-яке місце на парковці, якщо відсутнє позначення для відповідного паркомісця. Встановлюється можливість для інвалідів на паркувальне місце біля житлових будинків.

Знак «Водій з інвалідністю» повинен розміщуватися спереду і ззаду машини. Ті авто, які зайняли місце на парковці для людей з інвалідністю, будуть евакуйовані. За паркування на місцях для інвалідів також пропонують карати штрафом в розмірі від 60 неоподатковуваних мінімумів (1 неоподатковуваний мінімум — 17 гривень).

За неправильну парковку можна «потрапити» на суму від 465 до 1020 гривень. Зазначимо, що хочуть карати водіїв, які не мають документів, що підтверджують проблеми з фізичними можливостями (крім явно виражених ознак інвалідності). Документ із змінами підтримали 266 народних депутатів.

Джерело
УВАГА всіх водіїв!!! Цей штраф збільшили на 119%, прочитайте, щоб не довелося продавати авто за штраф УВАГА всіх водіїв!!! Цей штраф збільшили на 119%, прочитайте, щоб не довелося продавати авто за штраф Reviewed by Ivan on 09:40:00 Rating: 5