Снайпер “Лора” – жах окупантів: жінка, яка вразила інтернет (відео)

Напередодні жіночого свята у Мережі з’явився відеоролик про справжню українську снайперку, що захищає країну в АТО,- передає 5 канал з посиланням на Міноборони.


З початком російської агресії вона почала опановувати різні військові спеціальності.

“Коли ти бачиш, що в країні біда, війна – не можеш лишатися осторонь. Я почала опановувати різні військові спеціальності у 2014 році – і медицину, і стрільбу, у тому числі зі снайперської гвинтівки. Виявилося, що стрільба зі “снайперки” мені вдається краще за все” ,- розповіла “Лора”.

Напередодні волонтери опублікували відео, яке наробило багато галасу в Інтернеті – як український снайпер збирає гвинтівку-“сепаробійку”.

Українські жінки на фронті – зразок хоробрості, міцності та винахідливості. Ціною власного здоров’я та з ризиком для життя, вони стримують російських окупантів. Але нашим воїнам потрібна підтримка для того, щоб робити свою справу на найвищому рівні. Вони потребують високоякісного обладнання та приладів у протиборстві з потужною армією агресора. Тож долучайтесь до допомоги нашим військовим в рамках проекту “Я снайпер“! Лише разом Переможемо!


Джерело
Снайпер “Лора” – жах окупантів: жінка, яка вразила інтернет (відео) Снайпер “Лора” – жах окупантів: жінка, яка вразила інтернет (відео) Reviewed by Saha Garasimovich on 22:02:00 Rating: 5