Іноді ..


Іноді люди шукають все життя, а іноді знаходять за день. Іноді ми чекаємо, а іноді примушуємо когось чекати нас. Іноді ми зустрічаємо когось, і нам здається це назавжди, а іноді проводжаємо, і розуміємо, що так і повинно було бути. Іноді ми прагнемо до спілкування, розширюємо коло знайомих, кудись поспішаємо, до когось поспішаємо, а деколи хочеться просто закрити очі, і більше нічого не треба - тільки ти і тиша, що вселяє спокій в твою душу і розум.

Іноді ми відключаємо всі телефони, аби нас ніхто не турбував, а іноді сидимо, обклавшись телефонними трубками, і не в силах зітхнути, дрижимо від нетерпіння в очікуванні одного єдиного дзвінка.

Іноді ми чекаємо бурхливих пристрастей, як в любовному романі, а іноді одного поцілунку достатньо, щоб відчути всю ніжність і навіть пристрасть. І йдучи ми ніколи не йдемо до кінця, і залишаємо частинку себе тому з ким прощаємося, і він, навіть дуже захотівши, ніколи не зможе викинути цю частинку «в спам», тому що злиття і поглинання - основна суть цієї гри з гордою назвою « Життя ».

Іноді ми кутається в ковдру і все одно не можемо зігрітися, тому що насправді нам холодно не зовні, а там всередині, в серці »

Іноді .. Іноді .. Reviewed by Ivan on 22:20:00 Rating: 5