Як гіпнотизують цигани


Циганський гіпноз - типовий зразок нейролінгвістичного програмування. Нічого загадкового, магічного в ньому немає.

Якщо ви вже так сильно боїтеся циганського гіпнозу, то можете навіть відвідати семінари з гіпнозу, де вам все розкажуть про природу трансу і методах придушення центрів волі людини шляхом захоплення його уваги.

Як гіпнотизують цигани

Головне, чого домагається будь-гіпнотизер - це отримання так званого рапорту, керуючого контакту. Техніка циганського гіпнозу заснована на управлінні свідомістю через вашу увагу. Перше, що робить гіпнотизер - це намагається переключити ваше зовнішнє увагу на внутрішнє.

Психолог Сергій Зелінський у своїй роботі про циганському гіпнозі підкреслює: «Цигани добре знають феноменологію глибоких трансів, тому якщо помічають ознака якогось феномена, то відразу ж сприяють його розвитку, тим самим занурюючи клієнта в ще більш глибоке стан трансу».

До будь-якій людині циганські «енелпешнікі» не підійдуть. Вони мають добре розвинену інтуїцію і легко виділяють з натовпу людей з високим рівнем гіпнабельності (схильністю до навіювання).

Як правило, «сеанс гіпнозу» відбувається в місцях великого скупчення людей: в місцях, де увагу людини неуважно. Традиційно - це ринки і магазини, тобто місця, куди людина приходить свідомо з грошима, а також в стані психологічного дисбалансу (шопоголізм є одним з ознак гіпнабельності).

Мистецтво циганського гіпнозу передається з покоління в покоління. Йому вчать як на словах, так і емпіричним шляхом. Кожен циган-гіпнотизер - це відмінний психолог, довгої практикою розвинув в собі тактильне, зорове, слухове, навіть нюхові сприйняття. Будь-які рухи людини, навіть мікроруху, на кшталт моргання або роботи мімічних м'язів про щось говорять. І цигани знають - про що.


Як гіпнотизують цигани Як гіпнотизують цигани Reviewed by Василь Іваночко on 19:04:00 Rating: 5