Добре ПИВО робить диво, або які хвороби допоможе вилікувати


Вчені з університету Барселони провели дослідження, результати якого  показали, що вживання щодня 0.5 л пива знажує ризик діабету і підвищення тиску. А регулярне вживання допомагає у боротьбі з зайвою вагою.

В дослідженні з назвою «Пиво, середземноморська дієта і серцево-судинні захворювання» взяли участь 1249 чоловіків і жінок віком від 57 років. Виявилося, що коли люди вживали помірну кількість пива в день, то зовсім не набирали зайву вагу, а деякі люди ще й скидали кілька кг. У підсумку зроблено висновок, що пиво має такий же корисний вплив на здоров’я, як і вино.

Корисна дія пива заключається в тому, що воно містить речовини, які забезпечують захисний ефект серцево-судинної сиситеми. Це такі речовини як фолієва кислота, деякі вітаміни, залізо і кальцій. А ще, в пиві менший вміст алкоголю, ніж, наприклад, в корисному вині.

У людей, які випивали півлітра пива за день, набагато менший ризик розвитку діабету і гіпертонії, а також в них менше жиру в тілі.

Але, якщо випивати більше ніж 0.5 л, то вся користь від пива перетворється в шкоду. З’являється і зайва вага, і діабет, і


Добре ПИВО робить диво, або які хвороби допоможе вилікувати Добре ПИВО робить диво, або які хвороби допоможе вилікувати Reviewed by Василь Іваночко on 17:33:00 Rating: 5