В УКРАЇНІ ЗРОСТУТЬ ЦІНИ НА ЕЛЕКТРОНІКУ І ПОБУТОВУ ТЕХНІКУВ УКРАЇНІ ЗРОСТУТЬ ЦІНИ НА ЕЛЕКТРОНІКУ І ПОБУТОВУ ТЕХНІКУ

Верховна Рада може прийняти законопроект, що забороняє роботу невеликих інтернет-магазинів, що продають електроніку і побутову техніку, що, в свою чергу, призведе до подорожчання цих товарів відразу на десять відсотків.



Про це повідомляє replyua з посиланням на Українські новини.

Ініціатором законопроекту, який розширює сфери обов’язкової реєстрації всіх розрахункових операцій для підприємців, які продають складні побутові товари, виступив Володимир Гройсман. За словами Олександра Охріменка, директора Українського аналітичного центру, якщо закон в Україні візьмуть, то побутова техніка відразу подорожчає, а невеликі інтернет-магазини або будуть розширюватися, або закриватися. Охріменко впевнений, що на ринку залишаться тільки найбільші гравці, і вони підвищать ціни.

Також експерт наголосив, що, якщо Україна продовжить інтеграцію в Європу, серйозні зміни торкнуться всіх сфер, і навіть дрібних підприємців – через кілька років всі продавці на ринках будуть пробивати чеки в касових апаратах. Охріменко вважає, що в дрібному бізнесі можуть залишитися тільки хендмейд, невеликі кафе і перукарні. 



В УКРАЇНІ ЗРОСТУТЬ ЦІНИ НА ЕЛЕКТРОНІКУ І ПОБУТОВУ ТЕХНІКУВ УКРАЇНІ ЗРОСТУТЬ ЦІНИ НА ЕЛЕКТРОНІКУ І ПОБУТОВУ ТЕХНІКУ В УКРАЇНІ ЗРОСТУТЬ ЦІНИ НА ЕЛЕКТРОНІКУ І ПОБУТОВУ ТЕХНІКУВ УКРАЇНІ ЗРОСТУТЬ ЦІНИ НА ЕЛЕКТРОНІКУ І ПОБУТОВУ ТЕХНІКУ Reviewed by Saha Garasimovich on 15:51:00 Rating: 5