Вчені розкрили загадку екстрасенсів

Американські вчені з Університету Чикаго довели, що люди, які вірять в екстрасенсів, ясновидців і тому подібні речі, мають слабкі аналітичні і логічні здібності. У той час як «скептики», навпаки, значно краще розв’язують задачі на логіку та кмітливість.


Для того, щоб це з’ясувати, вчені відібрали добровольців від 18 до 25 років. При цьому вчені перевірили у них свідчення пам’яті, а потім дали кілька завдань.

В числі завдань були тести на логіку, словниковий запас та аналітичні здібності. При цьому люди, які зізналися в довірі екстрасенсів, ясновидців та іншим людям з паранормальними здібностями, показали набагато більш скромні результати, ніж ті, хто відноситься до таких речей зі скептицизмом.

Таким чином, вчені підійшли до розгадки феномена екстрасенсів. Адже, як відомо, офіційна наука відкидає їх силу, проте є чимало людей, які стверджують, що їм допомогли саме люди з паранормальними здібностями.


Вчені розкрили загадку екстрасенсів Вчені розкрили загадку екстрасенсів Reviewed by Василь Іваночко on 16:48:00 Rating: 5