Чому ноутбук не можна тримати на колінах

На думку американських вчених, звичка працювати з ноутбуком на колінах може призвести до того, що чоловікові одружуватись після цього ну ніякої потреби не буде.


Фахівці вимірювали температуру в мошонках чоловіків-добровольців, в той час як на їх колінах розташовувалися ноутбуки. Так ось, вона підвищувалася на 2,5 градуса за 10-15 хвилин.

За словами керівника дослідження, уролога Йелима Шейнкіна, такі показники є небезпечними, тому що концентрація сперматозоїдів знижується на 40% з кожним додатковим градусом.

Втім, інше дослідження американських вчених сміливо запевняє: якщо вживати досить жирних кислот, якість сперми буде ого-го.

Американські дослідники з університету Іллінойс досліджували вплив докозагексаенової кислоти (ДГК), що відноситься до Омега-3 кислот, на чоловічий організм. В експерименті вчені використовували генетично модифікованих мишей, організм яких не міг сам робити ДГК. Виявилося, що без цієї жирної кислоти самці мишей ставали практично безплідними, виробляючи мало сперматозоїдів, які, до того ж, виявилися перекрученими і малорухомими. Але при додаванні в раціон харчування тварин багатою ДГК їжі, їх репродуктивна функція повністю відновилася. Вчені вважають, що у людей відбувається аналогічний процес, і для відновлення репродуктивної функції чоловікам необхідно змінити дієту і включити в неї їжу, багату жирними кислотами, а саме рослинні олії, зокрема, оливкову, мигдальну, кукурудзяну та гарбузову.


Чому ноутбук не можна тримати на колінах Чому ноутбук не можна тримати на колінах Reviewed by Saha Garasimovich on 20:11:00 Rating: 5