Чому потрібно обійматися хоча б дві хвилини на день.

З’ясувалося, що прості обійми здатні відновити втрачений зв’язок у парі. Адже всім відомо, що у сучасному світі ми дуже багато часу приділяємо роботі, навчанню, друзям та іноді надто мало коханим людям. Фахівці рекомендують витратити всього дві хвилини свого часу на те, щоби просто поніжитися в обіймах другої половинки.


Для цього рекомендують сісти на дивані або на підлозі так, щоби ваші обличчя були спрямовані в одну сторону. Тобто, хтось із вас знаходитиметься позаду. Суть цих обіймів полягає в тому, що поки один щось говорить, другий його обіймає та слухає.

Це допоможе більше часу провести разом. Поділитися власними емоціями та враженнями, а також розповісти про те, чим закінчився день. Іноді можна просто мовчати або слухати музику. Ви відчуватимете присутність коханої людини та неабиякий затишок.

Психологи рекомендують щодня мінятись ролями. Сьогодні ви в ролі оповідача, а завтра в ролі слухача. І ні в якому разі не обговорюйте щось. Коли ви слухач – ваша місія створити затишні умови та уважно слухати.


Чому потрібно обійматися хоча б дві хвилини на день. Чому потрібно обійматися хоча б дві хвилини на день. Reviewed by Saha Garasimovich on 15:24:00 Rating: 5