Чим шкідливі чайні пакетики?

Одним з простих і корисних винаходів людства останніх років є звичні і зручні нам чайні пакетики. Дійсно, на прилавках магазинів яких тільки різновидів пакетованого чаю не знайти! І чорний, і зелений, і з додаванням фруктів, трав і квітів ... Однак експерти попереджають, що такий чай і чаєм-то по суті не є. Більш того, для здоров'я цей напій нічого доброго не приносить.


Лікарі б'ють на сполох: хімічний склад чаю в пакетиках і його добавок часто небезпечний для здоров'я.

Виявляється, виробники найчастіше кладуть в пакетики не чай, а дрібний пил, який представляє собою залишки від виробництва розсипного чаю: не пропадати ж добру! Буває, що виробники взагалі використовують подрібнений прострочений товар, який залежався на прилавках. Всього лише 10% чаю в пакетиках є натуральним і якісним.

Сьогодні в магазинах непросто знайти чай в пакетиках без додавання барвників і ароматизаторів. При цьому, чим дешеве чай, тим більше в ньому домішок і шкідливих добавок.
Але ще більш шкідливі самі пакетики, які виготовляють з використанням різних смол, щоб пакетик не розчинявся в гарячій воді.

При виборі чаю віддавайте перевагу звичайному розсипному, так ви вбережете себе від ряду хвороб внутрішніх органів, захворювань шкіри, зубів і суглобів.


Чим шкідливі чайні пакетики? Чим шкідливі чайні пакетики? Reviewed by Saha Garasimovich on 23:18:00 Rating: 5