Науковці розповіли про продукти, які продовжують життя

Група американських науковців тривалий час досліджувала вплив продуктів на людський організм. Вони встановили, що овочі та фрукти, а ще горіхи можуть подовжити життя людини на 20 років. 


Новину повідомляє «Преса України».
До проведення експерименту залучили 11 тисяч осіб, як чоловіків, так і жінок. Усі учасники експерименту мали вік старше 40 років. У кожного учасника досліду була чітка фіксація щоденного раціону. Вивчаючи потім отримані записи науковці дійшли до висновку, що люди, які щоденно вживають овочі, фрукти і горіхи мали менше проблем зі здоров’ям. Також вони проживали на 20 років більше, ніж ті, хто нехтував цими продуктами.

Основна причина смертей у людей є неправильне харчування. Для нормальної роботи серця і функціонування всього організму потрібно щоденно вживати в їжу горіхи, фрукти та овочі.

Нагадаємо, працівник Університету Копенгагена Мортен Тромхольт розповів, як тиждень без соціальної мережі Facebook вплинув на його піддослідних. Виявилось, що за цей час люди стали почувати себе краще і набагато щасливіше. Раніше повідомлялось, як можна вберегти себе від негативу, якого додають нам соціальні мережі.


Науковці розповіли про продукти, які продовжують життя Науковці розповіли про продукти, які продовжують життя Reviewed by Saha Garasimovich on 15:16:00 Rating: 5