УОРРЕН БАФФЕТ ЗНОВУ СТАВ ДРУГОЮ НАЙБАГАТШОЮ ЛЮДИНОЮ В СВІТІ ЧЕРЕЗ ПЕРЕМОГУ ТРАМПА

Найзаможнішою людиною світу залишається Білл Гейтс. Завдяки тому, що Дональд Трамп переміг на виборах президента США, інвестор Уоррен Баффет, засновник компанії Berkshire Hathaway, повернувся на друге місце в списку найзаможніших людей світу. Про це повідомляє Bloomberg. Так, завдяки стрибку акцій банку Wells Fargo, статок Баффета за тиждень збільшився на 5,8 млрд доларів. Тепер він становить 70,2 млрд доларів. 


Цікаво, що на виборах Баффет підтримував Гілларі Клінтон. Найбагатшою людиною планети залишається засновник Microsoft Білл Гейтс. Його статки становлять 87,1 млрд доларів. Читайте також: Рейтинг найбагатших людей світу. Інфографіка А от до Баффета другу сходинку посідав глава іспанського ритейлера Inditex Амансіо Ортега, однак він втратив 2,5 млрд доларів і опустився на третє місце (69,9 млрд доларів).

 На четвертому місці залишився директор Amazon Джефф Безос. Він став біднішим на 3,9 млрд доларів і посів четверту сходинку (64,6 млрд доларів) .


УОРРЕН БАФФЕТ ЗНОВУ СТАВ ДРУГОЮ НАЙБАГАТШОЮ ЛЮДИНОЮ В СВІТІ ЧЕРЕЗ ПЕРЕМОГУ ТРАМПА УОРРЕН БАФФЕТ ЗНОВУ СТАВ ДРУГОЮ НАЙБАГАТШОЮ ЛЮДИНОЮ В СВІТІ ЧЕРЕЗ ПЕРЕМОГУ ТРАМПА Reviewed by Saha Garasimovich on 20:21:00 Rating: 5