Науковцям вдалось зробити неможливе

Вчені Ермано Ф. Борра і Ерік Тротьє з університету Лаваля у Квебеку розповіли, що можливо, їм вдалось зловити сигнал від інопланетян.


 Науковці зазначили, що  зафіксували дивні сигнали із далеких зірок. Вони переконані, що їх могли надіслати інопланетяни.

Дослідники провели аналіз близько 2,5 мільйона показань, виявлених телескопом. Він розташований у Нью-Мексико (США). А ще їм вдалось скласти 3D-карти Всесвіту, використовуючи телескоп, який розташований в Слоуновскій цифровому небесним огляді (SDSS) в обсерваторії Апачі-Пойнт у штаті Нью-Мексико.

«Сигнали не можуть бути викликані інструментальними або інформаційними ефектами, тому що вони присутні тільки в дуже малій частці зірок у вузькому спектральному діапазоні», - поділились відкриттям науковці.

Вони додали, що ступінь шуму та сигналу розглядують як припущення. Тобто, сигнали виявили, в основному, у найяскравіших об'єктах, а це не так.

«Ми розглядаємо кілька варіантів, таких як обертальні переходи в молекулах, пульсація, Фур'є-спектроскопія і сигнали позаземних цивілізацій», - пояснили вчені.
Науковці сказали, що розглядають варіант того, що сигнали спричинили світлові імпульси, які генерує позаземний розум. У такий спосіб вони намагаються повідомити про своє існування, зазначає "Преса України"


Науковцям вдалось зробити неможливе Науковцям вдалось зробити неможливе Reviewed by Василь Іваночко on 18:51:00 Rating: 5