Порошенко розповів про прохання до Путіна

Президент розкрив деталі зустрічі "нормандської четвірки" у Берліні.

Президент України Петро Порошенко підтвердив, що на "нормандських" переговорах у Берліні особисто закликав президента Россійської Федерації Володимира Путіна віддати наказ про припинення вогню на Донбасі.

"Я під час переговорів голосу ніколи не підвищую, але з проханням припинити стріляти я дійсно звернувся до Путіна", - сказав Порошенко у неділю в інтерв'ю українським телеканалам, відповідаючи на питання щодо того, підвищував він голос на російського президента чи ні.

Президент наголосив на важливості того, що "нормандські" переговори вперше відбулися через рік після Паризької зустрічі. "Рік нічого не робилося, і за цей рік Україна платить дуже високу ціну, за продовження військового конфлікту", - підкреслив глава держави.

Дива не сталося. Нормандська ніч у Берліні
Нагадаємо, переговори нормандської четвірки проходили у закритому режимі в Берліні 20 жовтня. Зустріч затяглася на кілька годин.

Перед цим відбулися переговори канцлера Німеччини з президентом України. Після пройшла окрема зустріч Порошенка, Меркель та Олланда.


Порошенко розповів про прохання до Путіна Порошенко розповів про прохання до Путіна Reviewed by Saha Garasimovich on 21:40:00 Rating: 5