Чорна душа банкіра: Керівники "Фінанси та кредит" вкрали мільярд у своїх вкладників, - Луценко

Одному з учасників злочинної групи вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення


Департаментом ГПУ у сфері економіки спільно з НП та СБУ викрито службових осіб АТ «Банк «Фінанси та Кредит», які за допомогою нерезидентів України, у тому числі й однієї офшорної компанії, кінцевим бенефіціарним власником якої є громадянин України – колишній помічник народного депутата, незаконно вивели активи банку на суму більше одного мільярда гривень. Про це написав у "Фейсбуці" Юрій Луценко, повідомляють Патріоти України.
Сьогодні одному з учасників злочинної групи - гр. Демченко О. І. - повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, за яке законом передбачено до 12 років з конфіскацією майна.

Судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у сумі 41 млн. 340 тис. грн., пише Луценко.


Чорна душа банкіра: Керівники "Фінанси та кредит" вкрали мільярд у своїх вкладників, - Луценко Чорна душа банкіра: Керівники "Фінанси та кредит" вкрали мільярд у своїх вкладників, - Луценко Reviewed by Saha Garasimovich on 17:59:00 Rating: 5