"Квартал 95" вирішив висміювати козака Гаврилюка, незважаючи на гнів мережі: з'явилося відео

"Квартал-95" випустив нову, третю, серію пародії на народного депутата України Михайла Гаврилюка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.


 "За те, що славний козак і хороший хлопець батьківщину захищав і за незалежність боровся, себе не шкодуючи, взяли його на службу державну, мандат вручили Гавриляку. А що робити — не сказали. А ще грошей дали на його політичну діяльність... А щоб він чого корисного через недосвідченість не міг наробити, як це робити конкретно не пояснили. І став народний депутат народовы служити. Та тільки народу навколо не видно", — сказано в тексті за кадром на початку пародії. Нагадаємо, перша пародія, що вийшла 16 жовтня, викликала хвилю гніву в соцмережах. Однак уже 23 жовтня "Квартал-95" оприлюднив другу пародію, незважаючи на думку громадськості. 



"Квартал 95" вирішив висміювати козака Гаврилюка, незважаючи на гнів мережі: з'явилося відео "Квартал 95" вирішив висміювати козака Гаврилюка, незважаючи на гнів мережі: з'явилося відео Reviewed by Saha Garasimovich on 18:34:00 Rating: 5