У Польщі хлопчик народився через 55 днів післе смерти матері


Зараз малюк живе з батьком і його здоров’ю нічого не загрожує…


В одній з лікарень міста Вроцлав, розташованого в Польщі, з’явилася на світ дитина, чиє народження медики вважають справжнім дивом. Справа в тому, що мати малюка померла від раку ще 55 днів тому.

Коли лікарі зафіксували зупинку роботи мозку жінки, вона перебувала на 17 тижні вагітності. При цьому її серце продовжувало битися, тому фахівці вирішили врятувати життя хлопчика. За допомогою сучасного обладнання вони всіляко підтримували малюка, після чого зробили кесарів розтин.

За словами медиків, спочатку дитина була дуже слабкою, а її вага не перевищувала одного кілограма. Хлопчика направили в палату інтенсивної терапії, де він поправився.

Сам собі господар: як аграрій облаштував платну рибалку і базу відпочинку

Економіка впливає на поширення вірусних захворювань

Незабаром батько новонародженого забрав його додому, де продовжив належним чином доглядати за ним. Зараз малюк здоровий, а його життю нічого не загрожує. Його вага збільшилася до трьох кілограмів.


У Польщі хлопчик народився через 55 днів післе смерти матері У Польщі хлопчик народився через 55 днів післе смерти матері Reviewed by Saha Garasimovich on 20:37:00 Rating: 5