США поставили Путіна "на лічильник"

В російського президента Володимира Путіна є лише пів року, що добровільно завершити війну в Україні, оскільки нова адміністрація США не буде миритися із агресією Росії в Україні і значно посилить санкції проти РФ.


Таку думку висловив координатор групи "Інформаційний спротив" Юрій Карін, зауваживши, що Росію визнають загрозою безпеці у світі вже найближчим часом.

"У Росії залишилося не так багато часу, щоб шляхом силового шантажу змусити нас прийняти Донбас на їхніх умовах. Це півроку", - повідомив Карін і додав, після вступу на посаду нового президента Сполучених Штатів Америки, а це відбудеться через пів року, ми побачимо, чи буде пом'якшення або, навпаки, посилення секторальних обмежень і більш жорсткий примус до миру.

"Втім, я глибоко переконаний, що санкції проти Росії будуть продовжені і в січні 2017 року. Незважаючи на всі розмови, що їх можуть скасувати. Так, є бажання урядів деяких країн під впливом європейських політиків, корумпованих Російською Федерацією. Ці бажання йдуть врозріз з суворою реальністю - Росію визнають загрозою безпеці у світі, яку будуть стримувати. А не створювати умови для її посилення, скасовуючи санкції", - зауважив Карін для видання "Апостроф".

США поставили Путіна "на лічильник" США поставили Путіна "на лічильник" Reviewed by Василь Іваночко on 11:33:00 Rating: 5