Як покращити зір без окуліста: три способи

Навіть якщо у вас поганий зір, можна підібрати окуляри чи лінзи. Але навіщо, якщо ви можете виправити недоліки вдома, без допомоги аксесуарів чи лікарів?


Виконуйте ці вправи кілька разів на тиждень

Гімнастика для очей

По-перше, поліпшити зір допоможе спеціальна гімнастика для очей, яка також сприяє зменшенню кількості мімічних зморшок і знімає головний біль.

Вправи для очей:
1. Заплющити очі на 3-5 секунд, потім різко їх відкрий. Повтори вправу 8-10 разів.

2. Тримаючи голову прямо, подивися спочатку наліво, а потім направо. Тепер подивися вгору і вниз. Повтори вправу п'ять разів.

3. Закрий очі і поведи зіницями за годинниковою стрілкою. Виконуй цю вправу протягом 30 секунд.

Масаж очей
Грамотний масаж очей допомагає зняти напругу з очних м'язів і покращує кровообіг. Цю процедуру можна виконувати навіть сидячи за робочим столом - просто закрий очі і помасажуйте їх легкими рухами пальців за годинниковою стрілкою протягом однієї хвилини.

Після масажу рекомендується посидіти 2-3 хвилини з закритими очима.

Дієта для гарного зору

Якщо ти хочеш поліпшити зір, збільш споживання моркви і чорниці.

Моркву можна їсти цілий рік: додавай її в салати, пий морквяний сік, гризи просто так - вона корисна не тільки для очей, а й для зубів.

А чорницею можна запастися з літа і заморозити її з тим розрахунком, щоб з'їдати не менше столової ложки в день протягом осінньо-зимово-весняного періоду. Або ж купи вітаміни з чорницею, вони в аптеках представлені в декількох варіантах.

Як покращити зір без окуліста: три способи Як покращити зір без окуліста: три способи Reviewed by Saha Garasimovich on 18:12:00 Rating: 5