Рослина, яка вбиває клітини раку

Є рослина, що вбиває 98% за ракових клітин 16 годин! І вона росте у нас!

Артемізинін, "полин однорічний" або по-нашому - просто "полин". Нещодавно було встановлено, що воно сприяє знищенню 98% клітин раку легенів, причому всього за 16 годин! Якщо ви будете використовувати тільки "полин однорічний", то це дозволить зменшити розвиток ракових клітин в легенях на 28%, але якщо об'єднаєте з залізом, то ця рослина повністю і ефективно видалить рак. Більш того, експерименти доводять, що полин не має негативного впливу на здорові клітини легенів.

У минулому артемізинін використовували як потужний засіб для лікування малярії, але тепер науково доведено, що ця рослина так само ефективно в боротьбі з раком. Коли під час чергового експерименту вчені додали до артемизинина залізо, а потім прикріпили до тканин легенів, в основному до заражених раком, то артезімінін впливав на "погані" клітини, при цьому залишаючи "здорові" клітини недоторканими."В цілому, результати дослідження показують, що артемізинін контролює репродуктивне зростання ракових клітин", - роблять висновок автори дослідження, фахівці з Університету Каліфорнії.

Багато тисяч років в Китаї настоянка з полину використовувалася і для лікування раку, і для лікування малярії. Зараз же вчені говорять, що секрет цієї рослини - в його багатстві на залізо та інші мікроелементи, яких "боїться" рак. 

А ось народні способи її застосування:

• Мазь з полину: для неї буде потрібно 10 г густого екстракту полину, 100 г рослинного масла або свинячого жиру.

• Порошок полину: траву слід розтерти в порошок і приймати по 0,5 чайної ложці 5-6 разів на день після їди, поступово зменшуючи кількість прийомів до трьох разів на день, протягом тижня. Порошок полину діє більш ефективно, ніж настій полину.

• Сік полину: його віджимають перед цвітінням з листя і гілок і приймають по 1 столовій ложці соку з медом 3 рази на день до їди.

Рослина, яка вбиває клітини раку Рослина, яка вбиває клітини раку Reviewed by Василь Іваночко on 12:30:00 Rating: 5