Українцям влаштували "кордон ганьби" на в'їзді до Криму (ВІДЕО,ФОТО)

Окупаційна влада Криму влаштувала кілька пунктів ретельної перевірки для громадян України, які намагаються перетнути адміністративний кордон з півостровом. Люди стоять по кілька годин у черзі, щоб відповісти на питання та показати усі особисті речі.


Про дії росіян на кордоні з Кримом розповів у блозі Микита Панасенко. Окупанти лякають туристів, змушують їх відповідати на особисті питання та вивертати кишені. Таку процедуру влаштували для усіх без виключення українців, а триває вона по п'ять годин у страшну спеку.

Кожен мусить в окремій кімнаті поспілкуватись з озброєним чоловіком та показати йому файли на комп'ютері та телефоні. При цьому на приватне життя окупантам байдуже. Крім того, росіяни нахабно захопили буферну зону на кордоні, тож українці мусять принижуватись щонайменше на двох пунктах.



Свої дії люди з автоматами пояснюють "наказом згори", а також тим фактом, що "Україна влаштовує провокації на кордоні та поставила там колону танків".

Зазначимо, що на українських контрольних пунктах все проходить швидко. У Крим вони дозволяють везти що завгодно, головне, щоб не навпаки.

Портал "Знай" писав про реакцію світу на дії Путіна у Криму. Ніхто не вірить в його звинувачення у провокаціях українську сторону.

Джерело
Українцям влаштували "кордон ганьби" на в'їзді до Криму (ВІДЕО,ФОТО) Українцям влаштували "кордон ганьби" на в'їзді до Криму (ВІДЕО,ФОТО) Reviewed by Василь Іваночко on 21:50:00 Rating: 5