Безсмертний пояснив заяви Путіна щодо Мінська

Колишній член Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Сході України Роман Безсмертний переконаний, що російський президент Володимир Путін торгується заявами про вихід із Мінського переговорного процесу задля того, щоб зайняти найвигіднішу для себе позицію щодо України на китайському саміті G-20.


За словами Безсмертного, всі заяви Кремля, що стосувалися нормандської четвірки, спрямовані на те, щоб домогтися участі в саміті G20 у Пекіні.

"Не запрошувати Україну в Китай, але запрошувати при цьому Росію – це проблема для Великої двадцятки. Запрошувати Україну, але не запрошувати Росію – теж проблема. Звідси тяганина та різні заяви Кремля. Тим часом, ситуація загострюється. Зустріч міністра закордонних справ Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра і його російського колеги Сергія Лаврова свідчить про те, що Москва й Берлін намагаються у зв'язку з цим про щось домовлятися", - пише Безсмертний у своєму блозі на nv.ua.

Експерт нагадує, що Мінський процес сьогодні – це перехідна фаза мирного врегулювання ситуації на теренах українського Донбасу, яка згасає, тому варто шукати нових підходів до врегулювання цієї проблеми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін панічно боїться війни й піде шляхом терору.

Безсмертний пояснив заяви Путіна щодо Мінська Безсмертний пояснив заяви Путіна щодо Мінська Reviewed by Василь Іваночко on 16:05:00 Rating: 5