Як п'яні мажори Тьома й Гена поліцію Миколаєва прославили (відео)

Мажори в Миколаєві влаштували п'яні розбірки, повідомив "Новости N".


Уночі 30 серпня в центрі Миколаєва, на перетині вулиць Соборної та Адмірала Макарова двоє хлопців на "Мерседесі" повеселили жителів міста. Подивитися на розбірки зібралося безліч людей.

За словами очевидців, усе почалося з конфлікту між хлопцем і дівчиною. Коли дівчина спробувала поїхати в таксі, її хлопець почав стукати по машині кулаками. Таксист вийшов із машини подивитися на пошкодження, але хлопець і його друг напали на водія.

Поліцейські відреагували, тільки коли хлопці додумалися напасти на присутніх свідків. Вони повалили одного з них, Тьому, на землю й наділи на нього наручники. А другий дебошир, Гена, вдарив одного зі свідків. Після чого сів у "Мерседес" і поїхав у невідомому напрямку.

Свідки події були обурені тим, що Гену навіть не спробували затримати. Але поліцейські так і не змогли відповісти, чому не вжили необхідних заходів.

Як п'яні мажори Тьома й Гена поліцію Миколаєва прославили (відео) Як п'яні мажори Тьома й Гена поліцію Миколаєва прославили (відео) Reviewed by Василь Іваночко on 09:34:00 Rating: 5