Астрофізики з РФ зловили сигнал від інопланетян

Астрофізики з Спеціальної астрофізичної обсерваторії РАН з Нижньому Архизу заявили, що їм вдалось зафіксувати дивні сигнали із системи  HD164595. Вона розташована у сузір'ї Геркулеса. Фахівці переконані, що такий сигнал – це ознака активності позаземної цивілізації.


Новину повідомляє «Преса України».

Астроном-любитель Пол Гілстер розповів, що сигнал вдалось зловити за допомогою радіотелескопу RATAN-600 більше року тому. Сигнал був поодиноким і яскравішим за Місяць.

З тих пір сигнал не з’являвся, але у кінці минулого тижня працівники САО розіслали листи астронавтам. Один з таких листів потрапив до руки Гілстера, який вирішив розказати громадськості про таке відкриття.

Але існують сумніви, стосовно потужності даного сигналу, адже він надто сильний для звичайної цивілізації. Такий сигнал могла створити  так звана «Кардашевська цивілізація II типу»,яка змогла освоїти  енергію сонця для свої потреб.

За словами астронома-любителя Пола Гілстера дана тема буде ключовою під час обговорення на щорічному засіданні Постійної ради SETI при Міжнародному астрономічному союзі.

Раніше повідомлялось про НЛО, які люди змогли зафіксувати на відео.

Джерело
Астрофізики з РФ зловили сигнал від інопланетян Астрофізики з РФ зловили сигнал від інопланетян Reviewed by Василь Іваночко on 09:28:00 Rating: 5