Путін програв війну з Україною, - Бутусов

Журналіст Юрій Бутусов переконаний, що російський президент Володимир Путін вже програв війну з Україною, оскільки вся його стратегія була розрахована на бліцкриг, який по-суті провалився.


" Ну, звичайно, Україна виграє в цій війні. Тому що насправді все, що робив Путін, силова акція, вторгнення в Україну, була націлена на швидку зміну. Тобто кампанія – це мав бути бліцкриг. Тобто Путін продемонстрував, що він готовий застосовувати силу, і Україна мала би розвалитися під впливом внутрішніх факторів, а російські війська і російські спецслужби допомагали б організувати проросійські акції", - повідомив Бутусов в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

За словами Бутусова, для Росії було вигідне створення в Україні маріонеткового режиму, керованої влади, щоб зберегти нашу країну, як ринок збуту чи ресурсну територію, по-суті створити квазіколонію Російської Федерації, однак цього не відбулося.

Путін програв війну з Україною, - Бутусов Путін програв війну з Україною, - Бутусов Reviewed by Василь Іваночко on 09:56:00 Rating: 5